ITC 1, 4 dagar

Mål

Du får lära dig grunderna och fördjupningar inom infraröd teknik, att som professionell konsult hantera kameran, tekniken, analyser under mängder av olika villkor och för olika syften. Utföra korrekta bedömningar av utförandet, mätsituationen och temperaturmätningar på fältet samt att identifiera möjliga felkällor.

 

Beskrivning

Är en certifieringskurs med både grunder och fördjupning inom termografi samt med de vanligaste applikationerna inom El och byggtermografi där stor vikt läggs på praktiska laborationer på skarp utrustning.

 

Vem bör gå den här kursen?

Kursen är framtagen för professionella termograförer som är konsulter som vill förutom en grundkurs även fördjupa sig inom termografitekniken, en ordentligen genomgång av termografi med mycket övningstid och laborationer. Under en Level I kurs är 25% av tiden laborationer med mätningar på elutrustning samt simulerade klimatskal inom bygg med egen tillhörande labb-Manual. Kursen har specifik inriktning på bygg och eltermografi där deltagaren även har möjlighet att certifiera sig enligt SBF Norm 1031:2 Termgoraför elanläggning.

 

Förkunskapskrav

Inga förkunskaper krävs.

För konsulter eller den som vill ITC certifiera sig samt även bli SBSC certifierad enligt SBF Norm 1031:2.

 

Utbildningsbevis

Deltagare som klarar kursen med examen samt uppfyller alla relevanta krav kommer att få ett diplom, certifikat och ID-kort.

  • Tid och plats:
    17-20 mars 2020, Stockholm (SE)
    26-29 maj 2020, Stockholm (SE)
  • Pris: 18 500 SEK (exkl. moms)
    (Anmälan senast en vecka innan kursstart)
  • Allmänna villkor (PDF)
  • Kursbeskrivning

Vill du veta mer? Skriv in dina kontaktuppgifter så hör vi av oss.

Installation, konfigurering, driftsättning och utbildning

Tillsammans med kunden konfigurerar vi systemet efter behov och erbjuder installation av godkända elinstallatörer.
När systemet är driftsatt utbildas operatörer och servicepersonal. Vi erbjuder förmånliga serviceavtal. Tryggt och säkert!